1. Deputy civil law notary

  Gezocht: (beginnende) kandidaat-notarissen voor Lustrous Law

  Lustrous Law is een volledig onafhankelijk notariskantoor gevestigd in het Amsterdamse WTC, dat zich heeft gespecialiseerd in het (grensoverschrijdend) ondernemingsrecht.

  In de steeds groeiende praktijk van Lustrous Law is er op dit moment ruimte voor (beginnende) kandidaat-notarissen M/V.

  Het profiel

  Idealiter ziet je profiel er als volgt uit:
  – een plezierige persoonlijkheid
  – aansprekende studieresultaten
  – belangstelling voor het ondernemingsrecht en de internationale praktijk
  – commercieel talent/commerciële vaardigheden
  – flexibel, maar ook zorgvuldig en staan voor je opvattingen
  – uitstekende beheersing van het Engels.

  Een pré is als je een behoorlijke kennis van een tweede taal zou hebben (bijv. Spaans, Turks, Russisch, Duits, Frans, Arabisch, Pools).

  Je sollicitatie is echter ook welkom indien je jezelf niet volledig in dit profiel herkent en/of wanneer je over niet al te lange tijd gaat afstuderen.

  Het aanbod

  Lustrous Law is een kantoor:
  – met een hoogwaardige, brede internationale en nationale ondernemingsrechtpraktijk
  – waarin intensief wordt samengewerkt met andere (externe) dienstverleners, zoals fiscalisten en advocaten in binnen- en buitenland
  – met een kleinschalige setting, waarin je ook als jonge kandidaat-notaris jezelf goed kunt ontwikkelen
  – dat veel waarde hecht aan dagelijkse begeleiding en opleiding van medewerkers
  – dat is gevestigd aan de dynamische Zuidas, waar het zeker ook plezierig is.

  Informatie & solliciteren

  Mocht je naar aanleiding hiervan vragen hebben dan kun je contact opnemen met:
  – Dayenne Lo-A-Njoe (dayenne@lustrouslaw.com / 06 21 83 77 21).

  Je sollicitatie, met cv en cijferlijst, zien we graag tegemoet via dayenne@lustrouslaw.com of via onderstaand formulier.

 2. Law students - legal assistants

  Lustrous Law is een notariskantoor dat snel is gegroeid de afgelopen jaren. Een kantoor met veel ervaring. Bijzonder servicegericht. Uitstekende beheersing van het proces. Een prima op elkaar ingespeeld team van specialisten dat nog nooit een deadline heeft gemist. Wij houden ons vooral bezig met ondernemingsrecht. We schrijven en beoordelen contracten op dat terrein. We passeren notariële akten, bereiden besluiten voor op dat gebied en verzorgen legalisaties: zo zorgen we voor rechtszekerheid.

  Ter versterking van ons juridische team zijn wij op zoek naar werkstudenten voor minimaal 16 uur per week voor het verrichten van ondersteunende werkzaamheden binnen ons juridische team. Het is nodig dat je over een goede beheersing van de Engelse taal beschikt.

  Ben jij een gemotiveerde (rechten)student en heb jij het eerste jaar van de universiteit behaald, dan kun je jouw C.V. zenden naar Dayenne Lo-A-Njoe (dayenne@lustrouslaw.com) of via onderstaand formulier toezenden.

 3. Legal trainees

  Lustrous Law biedt rechtenstudenten de mogelijkheid om stage te lopen bij ons op kantoor dat is gevestigd op de Zuidas in Amsterdam. Tijdens deze stage maak je kennis met diverse facetten van het (inter)nationale ondernemingsrecht en het notariaat. De begeleiding wordt verzorgd door één van onze kandidaat-notarissen, maar tijdens de stage werk je ook nauw samen met andere leden van ons lustrous team. De werkzaamheden bestaan met name uit legalisatiewerkzaamheden, het opstellen van notariële akten en andere werkzaamheden op het gebied van ondernemingsrecht.

  De periode, de duur van de stage en andere afspraken worden vastgesteld in overleg.

  Lustrous Law biedt stageplekken aan rechtenstudenten van alle Nederlandse universiteiten en hoge scholen.

  Interesse? Wij zien jouw sollicitatie, met cv en cijferlijst graag tegemoet via dayenne@lustrouslaw.com of via onderstaand formulier.

Open application

We’re always looking for people with an entrepreneurial spirit and a proven track record.

Lustrous Law is always looking for people with an entrepreneurial spirit and a proven track record. Contact us for a confidential, introductory meeting, by sending us (anonymously if you wish) your curriculum vitae and a short (max. 2 pages) outline of a business plan for cooperation in corporate law and related areas within Lustrous Law.

Lustrous Law | Vacancies

Apply now to join our lustrous team!This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Questions?

Please feel free to submit your queries using our contact form.